PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI

PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI

Nașterea unui copil este un adevărat miracol pentru o familie, un moment în viață când părinții sunt foarte preocupați de calitatea produselor necesare pentru îngrijirea și creșterea acestuia. Printre lucrurile inevitabile sunt foarte importante hăinuțele. Calitatea acestora trebuie să fie maximă și confecționate exclusiv din stofe naturale pentru a oferi micuților confort și siguranță. 

Este îmbucurător faptul că pe piața R. Moldova sunt câțiva producători autohtoni de îmbrăcăminte pentru copii, printre care este și brandul “Picci”. Am considerat important să dedicăm un articol istoriei de succes al acestei afaceri, în spatele căreia stă un tânăr antreprenor, care nu doar a reușit să pună pe picioare o afacere, dar și să o crească cu grijă. Faceți cunoștință cu Valeriu Brânză, originar din or. Căușeni, tânărul antreprenor care, în adolescență a reușit să deschidă o fabrică de îmbrăcăminte pentru copii. 
A fost plecat în Spania, unde nu s-a reținut prea mult timp. Avea multe dorințe, planuri, idei și poate un altfel de viitor acolo, dar a hotărât să revină acasă și să-și manifeste spiritul de întreprinzător acasă. Își dorea foarte mult să aibă propria afacere și deși la acel moment avea o vârstă în care unii tineri cu greu se decid în ce domeniu să facă studii, Valeriu era hotărât că anume antreprenoriatul este calea pe care va merge înainte. 

“Am studiat amănunțit piața și am observat că îmbrăcămintea pentru copii, în mare parte este importantă, printre acestea fiind articole mai puțin calitative și la un preț scump. Astfel, cu suportul părinților, am decis să deschid o fabrică de producere a pieselor vestimentare pentru copii”, ne-a povestit Valeriu.

Este forte important să fii hotărât și să te bucuri de încrederea oamenilor dragi

Valeriu și-a schițat foarte bine ideea și acțiunile pe care urma să le întreprindă. S-a bucurat de încrederea și susținerea părinților și în scurt timp a reușit să facă primii pași în afacere. Materia primă de care avea nevoie a procurat-o cu ajutorul unui credit pe care l-a rambursat cu ușurință în decurs de 1 an. Iar utilajul necesar l-a procurat datorită unui grant obținul în cadrul unui program național de abilitare ecomică a tinerilor. Alte cheltuieli le-a acoperit din sursele financiare ale familiei.

Creditul într-o afacere este indispensabil

Valeriu Brânză este un antreprenor ambițios, cu spirit de inițiativă și modern. Aceasta analizează permanent posibilitățile de creștere și este dispus să acționeze atunci când are oportunități de dezvoltare a afacerii, una din aceasta fiind și creditarea.
“Este indiscutabil faptul, că un credit aduce beneficii unei afaceri. Bineânțeles că, atâta timp cât ești responsabil, îți calculezi bine riscurile șî ai un plan de business bine organizat”, ne-a spus Valeriu.

“Un antreprenor trebuie să învețe permanent”

Valeriu, de la bun început s-a atârnat cu responsabilitate și seriozitate în activitatea companiei, participând atât la designul modelelor de îmbrăcăminte, cât și la comercializarea ei. 

“Într-o afacere managerul, echipa și experiența sunt primordiale. Un antreprenor trebuie să învețe permanent, pentru a crea un anturaj eficient de muncă, a coordona eficient proiectul și a face la timp schimbările necesare”, ne-a mărturisit tânărul antreprenor.

La 10 ani de activitate „Picci” are planuri mari de viitor

În acest an se fac 10 ani de la deschiderea fabricii de îmbracăminte pentru copii, o vârstă frumoasă pe care au împlinit-o și primi clienți „Picci”. În prezent, hăinuțele sunt comercializate în mai multe centre raionale ale țării. În toți anii de activitate, articolele de îmbrăcăminte sunt recunoscute datorită calității, modelelor deosebite, dar și al prețului atractiv. De asemenea, în acest an, antreprenorul planifică să deschidă un magazin la Chișinău.

“Avem deschise mai multe puncte de vânzare în centrele raionale ale țării, dar vrem ca produsele noastre de calitate să fie mai cunoscute și la Chișinău. De aceea, suntem în căutarea unei locații potrivite pentru a deschide un magazin în capitală, pentru a fi mai aproape de clienții noști fideli, care ne vizitează regulat la târgurile și expozițiile specializate, organizate în Chișinău", ne-a povestit Valeriu.

De asemenea, urmează lansări de colecții noi, la crearea și producerea cărora muncește intens echipa „Picci”, formată din 12 lucrători. La confecționarea colecțiilor se folosește materie primă de calitate înaltă, stofe naturale, fine și rezistente. O parte din acestea sunt importate din Turcia și Italia.

„Acasă trebuie să muncești mult”

Valeriu Brânză cu siguranță este un moldovean curajos și hotărât să meargă pe o cale poate mai puțin dreaptă, dar această cale este acasă, alături de rude și oamenii dragi. A dovedit-o prin fapte pentru că de ani buni acesta încearcă și îi reușește bine să construiască frumos o afacere în Moldova. 

“În nici-o țară nu te poți simți mai bine ca acasă. Da, aici viața nu este cea mai ușoară și trebuie să muncești foarte mult pentru a reuși. Sunt convins că, pentru a ajunge la succes, nu trebuie să-ți fie frică să mergi pe un drum mai puțin cunoscut. Întotdeauna trebuie să ai curajul să riști. Mă bucur că suntem printre cei care comercializează produse fabricate în Moldova și este îmbucurător faptul că în ultimii ani, clienții optează tot mai mult pentru un produs autohton. Asta ne încurajează mult și ne ajută să ne realizăm planurile cu entuziasm”
, a conchis cu optimism Valeriu.

1071 Голосов

VOTARE FINISATA

PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI
PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI
PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI
PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI
PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI
PICCI – HĂINUȚELE ÎN CARE PICII COPILĂRESC FERICIȚI